Vi er specialister i branding med holdning, integrerede kampagner og B2B markedsføring.

Kommunikation og marketing drives af viden. Vi bringer brænde til bålet med data og analyse – og har et altid vågent øre for tendenser.

Kreativitet er et strategisk redskab. Vores mål er altid en tone og et koncept, som rammer dit budskab og din målgruppe præcist og uventet. 

Vi leverer på højt niveau. Uanset om opgaven er en brandfilm, et webdesign, sociale media content, en præsentation eller en udstilling.

Vi giver dit budskab rækkevidde, primært gennem digitale-, sociale- og PR media. På inbound marketing er vi i familie med nogen af Europas bedste.

Branding med holdning

Et stærkt brand har personlighed og taler til os som mennesker. Stærke brands giver mening, er modige og skiller sig ud. Stærke brands engagerer.

Public hjælper med at omsætte jeres DNA til stærke, visuelle brandfortællinger, der tiltrækker kunder, interessenter og medarbejdere. Vi forenkler og forstærker jeres identitet. Vi får jeres fortælling til at leve gennem digitale og sociale media og PR.

Daase_01

Kampagner

Hvordan positioneres budskaber bedst i en verden, hvor holdninger samler og skiller?

Vi går nye veje og er samtidig en af Danmarks mest erfarne leverandører af informations- og holdningskampagner. Public er en inspirerende partner at diskutere strategien med, før I lægger jer fast på budskaber, virkemidler og kanaler. Vi tænker kreativt i strategifasen og fastholder de strategiske indsigter i den kreative udvikling. Derfor leverer vi holdningskampagner, som når deres mål og ofte mere.

Hent vores e-bog med 10 pointer om den sociale informationskampagne.

B2B markedsføring

Skal du i markedet med noget nyt – eller møde nye målgrupper?

Public udvikler og producerer strategisk og kreativ B2B marketingkommunikation, der giver brands og produkter opmærksomhed. Vi hjælper med et åbne døre for salg og styrker kundeoplevelsen med vedkommende og sammenhængende kommunikation. Vi arbejder vidensbaseret og kombinerer kompetencer inden for strategi, kreativitet og digital produktion.