Er det tid til at opgradere jeres salgspræsentation?

Overser I det (måske) vigtigste element i den nye, hybride B2B salgssituation?

Fysiske og online salgsmøder er sandhedens øjeblik: For den rådgivende sælger og konsulent er præsentationen guldet, der kan vinde interesse, sympati og salg. 

For de fleste virksomheder er den tid forbi, hvor den traditionelle salgspræsentation kunne løfte det rådgivende salg. I dag har B2B kunderne både viden og et forudfattet indtryk af jeres virksomhed. Når du først har fået mødet i stand, er forventningen derfor, at I både har indsigt i kundens udfordringer og formår at omsætte jeres viden til relevante løsninger. Det gælder om at overraske positivt.

Vi hjælper med at knække koden til den nye B2B salgspræsentation.

Målretning og indsigt 
Viden om jeres kunder vidner om jeres interesse –  og skiller jer positivt ud. Kan I beskrive kundens situation og udfordringer – og overraske med nye indsigter og løsninger, så styrker det din position som troværdig rådgiver og medspiller. Vi hjælper jer med målretning af indhold og budskaber.

Den sælgende B2B fortælling
Mennesker relaterer langt stærkere til den gode historie end til fakta alene. Det gælder også i B2B salget. Vi hjælper med at udvikle interessante B2B fortællinger, som inspirerer, peger på nye muligheder – og giver kunden lyst til at tage næste skridt i købsprocessen.

Data skaber både relevans og giver tillid til jer som leverandør. Data dokumenterer værdien af jeres løsning og produkt; ligesom data giver kunden et solidt og troværdigt beslutningsgrundlag. Det er en god ide at udvikle scenarier og fremhæve nøgletal for, hvad jeres løsning vil betyde for jeres kunder. Nogle gange kan man også med fordel vise et eksempel fra en look alike. Der er mange muligheder – og vi hjælper med at underbygge jeres fortælling med data.

Datavisualisering og design
Vi hjælper fx med at visualisere jeres produkter, data og budskaber, så de står helt skarpt. Vi udvikler templates, så det er nemt at arbejde videre med jeres salgspræsentation.  

Generativ AI til research og indhold
Generativ AI er det sidste nye, som allerede nu fungerer som en super power, der revolutionerer research, dokumentation, kilder og skaber spændende dimensioner i måden vi visualiserer på. Vi hjælper med AI genereret indhold i en liga for sig.

Skil jer ud med jeres salgspræsentation

Få et review med anbefalinger til hvordan I øger kvaliteten af jeres præsentationer

Review_02

Vi er klar med råd og sparring

Ring til vores creative director Morten Høst på 4072 8900, hvis du vil have råd og sparring fra en senior designer, som har hjulpet mange B2B kunder med at forenkle og forstærke salgspræsentationen.