Marketing automation sætter din forretning i system, så du får et bedre overblik og kan starte en personificeret dialog.

Med marketing automation bliver din marketing-  og salgsproces sat på skinner. Gentagne og grundlæggende processer bliver indarbejdet som automatiserede flows, der arbejder systematisk og effektivt. Det skaber sikre resultater. Automatiseringen giver nemlig mulighed for at gøre marketing og salg mere personlig gennem målrettede og personlige e-mails, sociale mediekampagner, sms´er, videoindhold mm. En vigtig del af processen er opsamlingen af data, som skaber et bedre grundlag for virksomhedens fremtidige kommunikation, service- og produktudvikling.

Maskinen løfter det praktiske, fejlraten falder og effektiviteten stiger – men husk det kræver vedkommende og relevant kommunikation at få dialogen til at køre. Det der spares på automatiserede processer bør derfor investeres i at udvikle indhold af høj kvalitet.  

 

For mindre virksomheder med få kunder kan automatisering ofte ikke svare sig. I sådanne tilfælde må man først bygge markedsføringen op. Her gælder det om at søgemaskineoptimere så hjemmesiden får mere trafik og derfra udbygge den potentielle kundeportefølje. Når dette stadie er nået, giver markedsføring gennem automatisering mening. Man beskæftiger sig med sine forretningsforbindelser, lærer om deres adfærd og nærmer sig målgruppen med målrettede budskaber og informationer.

 

Hubspot – marketing automation platform

Hubspot er den platform vi fortrinsvis benytter til at håndtere vores kunders inbound marketing og automation marketing. Platformen kan automatisere A / B-tests, sociale medier, CRM og e-mail kommunikation. Platformen har et integreret rapporteringsværktøj, der dykker ind i samtlige marketingaktiviteter og således bidrager til effektiv analyse. Platformen har også indbyggede værktøjer og hjælpemidler til søgemaskine-synlighed (SEO) eller sammenligning af egen performance i sammenligning med konkurrenters.

Automation skal foregå trin for trin. Vi hjælper med alle led i denne proces. Se mere på www.hubspot.com eller i denne demo video: https://www.youtube.com/watch?v=ccq78M5dSdw

 

Vores ydelser:

  • Digital strategi, der fastlægger forretningsmål, målgrupper, kontaktpunkter og kanaler
  • Udvikling af inboundkoncept baseret på analyse af kunderejsen
  • Inbound marketing – opsætning og drift af platformen Hubspot
  • Udvikling af content strategi og plan
  • Outsourcing af content produktion, helt eller delvist


Har du brug for at automatisere

din marketing?

Søren Grinsted

CEO

Telefon: +45 40 15 72 32

Morten Høst

Creative Director & Partner
Telefon + 45 40 72 89 00

Søren Grinsted

CEO
Telefon +45 40 15 72 32