Optimer din kommunikation med en digital strategi. Vi tager et komplet kig på din forretning og tegner en målbar, eksekverbar og effektiv plan for at få bedst mulige resultater.

Antallet af digitale kanaler og kontaktpunkter vokser – og det samme gør forventningerne til virksomheder. Forbrugerne kræver en sammenhængende og gnidningsfri oplevelse, hvad enten det er på smartphone, web, sociale medier eller betalt annoncering.

En digital kommunikationsstrategi afdækker brugerrejsen fra den initiale overvejelsesfase til loyal kunde. Vi adresserer brugerens informationsbehov i alle punkter på vejen og identificerer barrierer for frafald. Den digitale strategi beskriver KPI’er, kontaktpunkter, indholdsstrategi og hvordan kanalerne udnyttes bedst muligt.

Resultatet er en forbedret kommunikation, der løfter virksomhedens performance på de væsentligste forretningsmål og giver væsentlig større effekt af investeringen.

 

Hvorfor digital kommunikationsstrategi?

Ved hjælp af digital kommunikationsstrategi kan man nemmere og mere systematisk opsamle data på kunder. Tilpasse og individualisering af budskaber kan gøre din kommunikation mere personrelevant og attraktiv i forhold til dine kundens behov og placering i købscyklussen.

 

Vores ydelser:

  • Research
  • Foranalyse
  • Strategiudarbejdelse og anbefalinger

Har du brug for en

digital kommunikationsstrategi?

Morten Høst

Creative Director & Partner

Telefon: + 45 40 72 89 00

Morten Høst

Creative Director & Partner
Telefon + 45 40 72 89 00

Søren Grinsted

CEO
Telefon +45 40 15 72 32