BtB er en people´s business. Det gælder også selvom, at man har mere end 20.000 varenumre på hylderne.

Som Steen Murmann, managing director i Antalis A/S siger: ”Det er specialisterne bag produkterne, teknologien og logistikken, som gør en forskel for vore kunder – og det er vi stolte af”.

Da de to logistikvirksomheder Antalis og CC&Co blev lagt sammen, opstod en ny vidt forgrenet virksomhed med mange kompetencer, nye forretningsområder og nye kolleger. Det ny Antalis havde på den ene side brug for en sammenhængende og fælles historie, som gjorde det enkelt og effektivt at kommunikere fusionen internt og over for eksisterende og nye kunder – på den anden side behov for et særligt dansk udtryk for det globale brand promise: Just Ask.

Sammen med Antalis udviklede vi grundfortællingen “Der er mennesker bag” og en visuel profil, som på én gang er den danske virksomheds egen, men som samtidig er stærkt forankret i det globale brand. 

Public hjalp med til fødslen som sparringspartnere, penneførere og konceptudviklere. Historien er eksekveret i Antalis´ egne medier og i PR, hvor interviews med medarbejdere og ledelse samt kundecases giver historien substans, nærvær, og et fagligt glimt i øjet, som kendetegner de passionerede specialister hos Antalis.

.

Vil du høre mere?

Morten Høst

Creative director, partner

Telefon: +45 40 72 89 00

Morten Høst

Creative Director & Partner
Telefon + 45 40 72 89 00

Søren Grinsted

CEO
Telefon +45 40 15 72 32