Vi hjalp Forsvarets Uddannelser udviklede og lancere en trænings-app, der gav direkte kontakt til potentielle ansøgere. Næsten 200.000 mennesker tog imod udfordringen!

Udfordringen

Et voksende antal komplekse, internationale operationer gjorde, at Forsvaret skulle skaffe ansøgere med særlige menneskelige og professionelle evner. Udfordringen var at få fat på de mest egnede aspiranter – og samtidig give dem et kvalificeret kendskab til det særlige ved Forsvarets Uddannelser.

 

Løsningen

Med afsæt i en fremadstormende fitness trend – funktionel træning – gav Farsvaret omverdenen et smugkig ind i en ellers utilgængelig og hemmelighedsfuld verden: Elitesoldaters træningsmiljø. Med en ny trænings app app  kunne potentielle ansøgere at træne efter de samme øvelser og programmer som Forsvarets aspiranter benytter.  Og gennem app og e-mails blev målgruppen informeret om de mange muligheder for en militær uddannelse.

Appen blev lanceret gennem kommunikationsindsatser på tværs af kanaler: PR, Social, TVC, Digital og Outdoor.

 

Forsvaret_06

 

Resultaterne

Kampagnen opnåede over 50.000 besøg på kampagnesiden (over 200% af målsætningen), næsten 100.000 e-mail permissioner, 7.5 gange så mange downloads som planlagt, adskillige priser og en førsteplads på den danske App Store.

 

 

 

 

 

Forsvaret_08

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Søren Grinsted

CEO

Telefon: +45 40 15 72 32

Morten Høst

Creative Director & Partner
Telefon + 45 40 72 89 00

Søren Grinsted

CEO
Telefon +45 40 15 72 32